Radio emisija "Hodalica"

Za sada jedina emisija u kojoj na jednom mjestu možete saznati sve o aktivnostima za mlade i studente s invaliditetom, te o aktivnostima u koje su uključene ili ih provode mlade osobe s invaliditetom. Važnost i kompetencije ovoj emisiji daje i činjenica da je cjelokupna realizacija pod supervizijom samih osoba s invaliditetom.

Hodalica 20. travnja

20. travnja na frekvencijama Radio Studenta 100.5 MHz emitirana je nova epizoda emisije 'Hodalica' u kojoj je gostovala Pravobraniteljica za ravnopravnost spolova, a vodili su ju je Dominik Janović i Ivona Šeparović, dok je za tonskim pultom bio Dan Jemrić.

Hodalica 6. travnja

6. travnja na frekvencijama Radio Studenta 100.5 MHz emitirana je nova epizoda emisije 'Hodalica' u kojoj je gostovalagospođa Marija Šimoković Sikavica iz Savjetovališta Luka Ritz., a vodili su ju je Dominik Janović i Ivona Šeparović, dok je za tonskim pultom bio Dan Jemrić.

Hodalica 30. ožujka

30. ožujka na frekvencijama Radio Studenta 100.5 MHz emitirana je nova epizoda emisije 'Hodalica' u kojoj je gostovao Filip Gracin iz udruge eStudent, a vodili su ju je Dominik Janović i Ivona Šeparović, dok je za tonskim pultom bio Vid Vince.

Hodalica 23. ožujka

23. ožujka na frekvencijama Radio Studenta 100.5 MHz emitirana je nova epizoda emisije 'Hodalica' u kojoj je gostovala Mia Sirač iz udruge Amazonas, a vodili su ju je Dominik Janović i Ivona Šeparović, dok je za tonskim pultom bio Vid Vince.

Hodalica 16. ožujka

16. ožujka na frekvencijama Radio Studenta 100.5 MHz emitirana je nova epizoda emisije 'Hodalica' u kojoj je gostovala Tatjana Brus iz Ambidekster kluba, a vodili su ju je Dominik Janović i Ivona Šeparović, dok je za tonskim pultom bio Vid Vince.

Hodalica 9. ožujka

9. ožujka na frekvencijama Radio Studenta 100.5 MHz emitirana je nova epizoda emisije 'Hodalica' u kojoj je gostovala Suzana Fugaj iz Hrvatske udruge za mirenje, a vodili su ju je Dominik Janović i Robert Salčić, dok je za tonskim pultom bio Vid Vince.