Hodalica 29. lipnja

29. lipnja na frekvencijama Radio Studenta 100.5 MHz emitirana je nova epizoda emisije 'Hodalica' u kojoj je gostovala Vanja Daskalović iz JFF-a zagreb, a vodili su ju je Dominik Janović i Ivona Šeparović, dok je za tonskim pultom bio Dan Jemrić.

Hodalica 8. lipnja

8. lipnja na frekvencijama Radio Studenta 100.5 MHz emitirana je nova epizoda emisije 'Hodalica' u kojoj je gostovao Nikola Ristić, a vodili su ju je Dominik Janović i Ivona Šeparović, dok je za tonskim pultom bio Dan Jemrić.

Radio emisija "Hodalica"

Za sada jedina emisija u kojoj na jednom mjestu možete saznati sve o aktivnostima za mlade i studente s invaliditetom, te o aktivnostima u koje su uključene ili ih provode mlade osobe s invaliditetom. Važnost i kompetencije ovoj emisiji daje i činjenica da je cjelokupna realizacija pod supervizijom samih osoba s invaliditetom.

Hodalica 1. lipnja

1. lipnja na frekvencijama Radio Studenta 100.5 MHz emitirana je nova epizoda emisije 'Hodalica' u kojoj je gostovao Denis Marijon iz Saveza SUMSI, a vodili su ju je Dominik Janović i Robert Salčić, dok je za tonskim pultom bio Dan Jemrić.

Hodalica 25. svibnja

25. svibnja na frekvencijama Radio Studenta 100.5 MHz emitirana je nova epizoda emisije 'Hodalica' u kojoj je gostovala Mateja Kušić iz Kluba za mlade Zagreb, a vodili su ju je Dominik Janović i Ivona Šeparović, dok je za tonskim pultom bio Dan Jemrić.

Hodalica 18. svibnja

18. svibnja na frekvencijama Radio Studenta 100.5 MHz emitirana je nova epizoda emisije 'Hodalica' u kojoj je gostovao Vladimir Nišević, iz Poslovnog dnevnika, a vodili su ju je Dominik Janović i Ivona Šeparović, dok je za tonskim pultom bio Dan Jemrić.

Hodalica 11. svibnja

11. svibnja na frekvencijama Radio Studenta 100.5 MHz emitirana je nova epizoda emisije 'Hodalica' u kojoj je gostovala Tamara Karlović iz Hrvatskog saveza izviđača, a vodili su ju je Dominik Janović i Ivona Šeparović, dok je za tonskim pultom bio Dan Jemrić.