Hodalica 17. svibnja

17. svibnja na frekvencijama Radio Studenta 100.5 MHz emitirana je nova epizoda emisije 'Hodalica' u kojoj je gostovao Josip Koštan iz Udruge CeDePe, a vodili su je Ivona Šeparović i Dominik Janović , dok je za tonskim pultom bio Robert Salčić.

Hodalica 10. svibnja

10. svibnja na frekvencijama Radio Studenta 100.5 MHz emitirana je nova epizoda emisije 'Hodalica' u kojoj je gostovala Petra Hranilović iz tvrtke Zdrave ideje, a vodili su je Ivona Šeparović i Dominik Janović , dok je za tonskim pultom bio Robert Salčić.

Hodalica 3. svibnja

3. svibnja na frekvencijama Radio Studenta 100.5 MHz emitirana je nova epizoda emisije 'Hodalica' u kojoj je gostovao Tomislav Benjak iz Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, a vodili su je Ivona Šeparović i Dominik Janović , dok je za tonskim pultom bio Filip Bakun.

Hodalica 19. travnja

19. travnja na frekvencijama Radio Studenta 100.5 MHz emitirana je nova epizoda emisije 'Hodalica' u kojoj je gostovala Maja Dragojević iz Udruge Zamisli, a vodili su je Ivona Šeparović i Dominik Janović , dok je za tonskim pultom bio Filip Bakun.

Hodalica 12. travnja

12. travnja na frekvencijama Radio Studenta 100.5 MHz emitirana je nova epizoda emisije 'Hodalica' u kojoj je gostovala Ana Šeničnjak iz Udruge za podršku žrtvama i svjedocima, a vodili su je Ivona Šeparović i Dominik Janović , dok je za tonskim pultom bio Filip Bakun.

Hodalica 5. travnja

5. travnja na frekvencijama Radio Studenta 100.5 MHz emitirana je nova epizoda emisije 'Hodalica' u kojoj je gostovala Katarina Juras iz JFF-a Zagreb, a vodili su je Ivona Šeparović i Dominik Janović , dok je za tonskim pultom bio Filip Bakun.

Hodalica 29. ožujka

29. ožujka na frekvencijama Radio Studenta 100.5 MHz emitirana je nova epizoda emisije 'Hodalica' u kojoj je gostovao Shrvatski paraolimpijac Bruno Bošnjak, a vodili su je Ivona Šeparović i Dominik Janović , dok je za tonskim pultom bio Filip Bakun.