Konferencija Hrvatskog saveza udruga cerebralne i dječje paralize

Hrvatski savez udruga cerebralne i dječje paralize započeo je 12. lipnja 2019. godine s provedbom projekta pod nazivom „Osobna asistencija za osobe s invaliditetom“, a u sklopu navedenog projekta održat će se Početna konferencija na kojoj će se dionici projekta i zainteresirana javnost upoznati s aktivnostima, elementima i ciljevima projekta.

HSUCDP započeo je 12. lipnja 2019. godine s provedbom projekta pod nazivom „Osobna asistencija za osobe s invaliditetom“, financiranog sredstvima Europskog socijalnog fonda, Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali“ u sklopu Poziva na dostavu projektnih prijedloga „Razvoj usluge osobne asistencije za osobe s invaliditetom – faza II“, Broj poziva: UP.02.2.2.09, kodni broj Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava: UP.02.2.2.09.0054.

U sklopu navedenog projekta 2. listopada 2019. godine u Kući Europe na adresi Ulica Augusta Cesarca 4 u Zagrebu održati će se Početna konferencija na kojoj će se dionici projekta i zainteresirana javnost upoznati s aktivnostima, elementima i ciljevima projekta.

Konferencija započinje u 11:45 i traje do 14:30h, a prijaviti se možete putem elektroničke pošte na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na broj telefona 01/4666-327.
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KONTAKT

 

  • Avenija Marina Držića 71a
  • 10000 Zagreb, Hrvatska